Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

MRI CE2 Hi Def

ŠIFRA PROIZVODA: MRI-3

CE2 HI-DEF je precizno dizajniran da pomogne korisnicima dostići željeni cilj - istovremeno povećati mišićnu masu i istopiti masno tkivo. CE2 HI-DEF daje mišićima snagu, podupire izdržljivost i pomaže istopiti i one najtvrdokornije masne naslage uz pomoć tri izuzetne i djelotvorne nove komponente


440,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

Proizvod je privremeno nedostupan.
Probajte odabrati drugu veličinu.

Obavijestite me kada proizvod ponovno bude u ponudi.
CE2 HI-DEF za više mišića i manje masti istovremeno
CE2 HI-DEF je precizno dizajniran da pomogne korisnicima dostići željeni cilj - istovremeno povećati mišićnu masu i istopiti masno tkivo. CE2 HI-DEF daje mišićima snagu, podupire izdržljivost i pomaže istopiti i one najtvrdokornije masne naslage uz pomoć tri izuzetne i djelotvorne nove komponente
 
Nova tehnologija u proizvodnji Kreatina – Ester Kreatin
Ester kreatin podupire mišićnu snagu bez uobičajenih potreba za šećerima kao transporterima. Izostaviti šećere bila je ključna ideja u nastanku Ester kreatina. Ester kreatin je, za razliku od običnog, u vodi topiva tvar. Ta sposobnost omogućava mu da bez problema prijeđe iz probavnog trakta u krvotok i transportira se u mišiće.
Još jedna karakteristika ester kreatina pomaže izgradnju tijela kakvog želite - on ne zadržava vodu u tijelu. Tipično, kreatini koji su topivi u vodi, zadržavaju vodu u organizmu, izvan mišićnih stanica. Višak vode možete primijetiti na vježbačima oko sebe. Imaju onaj pomalo otečeni, "puffy" izgled znan kao edem ili zadržavanje vode. Pojava edema je glavni razlog zbog kojeg natjecatelji u bodybuilding sportu izbjegavaju uzimati kreatin tijekom faze "rezanja". Iako je ustezanje od uzimanja kreatina rješenje za zadržavanje vode u organizmu, visoka se cijena plaće s druge strane zbog gubitka dragocjene veličine i snage.
Uz CE2 HI-DEF, sportaši mogu izbjeći obskurno zadržavanje vode i zadržati maksimum snage.
 
Sagorijeva masti bez nervoze: THERMO-RK
THERMO-RK je patentirana komponenta visokokvalitetnih ketona maline, komponente crvene maline za koju su istraživanja pokazala kako pomaže ubrzati metabolizam. Nakon nekoliko testova na laboratorijskim životinjama THERMO-RK je klinički testiran i na ljudima. Mehanizam djelovanja nije kao kod ostalih, uobičajenih, termogenih spojeva.
Najčešće su termogeni preparati sastavljeni od stimulanata koji agresivno povećavaju proizvodnju neurotransmitera. Iako to može pospješiti konverziju masti u energiju najčešće je povezano s osjetom nervoze, nemira i često izrazito naglim padom energije.
Upravo suprotno, THERMO-RK aktivira hormonski osjetljiv enzim lipazu koja pomaže razgradnju i otpuštanje interstanične masti. Tako oslobođene molekule masti tada se mogu iskoristiti kao gorivo u proizvodnji energije.

 Snaga Beta Alanina

CE2 HI-DEF sadrži primjerenu dozu Beta Alanina, moćnog nutrijenta povezanog s mišićnom izdržljivosti. Kombiniran s kreatinom njegovi se potencijali uvećavaju. Objavljena studija pokazuje da su sportaši koji uzimaju kreatin s beta alaninom uspjeli dobiti više nemasne mišićne mase od onih koji su uzimali samo kreatin. Dodatno, beta alanin može reducirati gomilanje mliječne kiseline u mišićima i na taj način omogućiti dulje treninga bez neugodnog bolnog osjećaja i pada snage. Sportašima u režimu napornih treninga znatno skraćuje vrijeme oporavka.

MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

MRI Anabolic Switch

MRI Anabolic Switch

Dinamička mješavina sedam oblika kreatina sinergijski o...

CIJENA: 288,00 KN
MRI NO2 Platinum

MRI NO2 Platinum

NO2 PLATINUM je “the one", onaj prvi proizvod koji je p...

CIJENA: 485,00 KN
 
MRI Paket

MRI Paket

MRI Paket u sebi sadrži fenomenalan kompleks peptida iz...

CIJENA: 719,00 KN