Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

MRI Pro-NOS

ŠIFRA PROIZVODA: MRI-2

Pro-NOS JE kruna napora i suradnje različitih eksperata na području istraživanja proteina.Ovaj proizvod je kombinacija istraživanja u koja su bili uključeni i stručnjaci iz jedne od najvećih kompanija za proizvodnju proteina na svijetu, Glanbia International. Kombinirano istraživanje sa stručnjacima iz MRI-a stvorilo je najnapredniji protein na tržištu - Pro-NOS.


431,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

Proizvod je privremeno nedostupan.
Probajte odabrati drugu veličinu.

Obavijestite me kada proizvod ponovno bude u ponudi.
 Pro-NOS: Multifrakcijski Kompleks Izolata Proteina Sirutke
 
Pro-NOS JE kruna napora i suradnje različitih eksperata na području istraživanja proteina.Ovaj proizvod je kombinacija istraživanja u koja su bili uključeni i stručnjaci iz jedne od najvećih kompanija za proizvodnju proteina na svijetu, Glanbia International. Rezultat istraživanja je revolucionarni novi spoj čiji su nevjerojatni učinci potvrđeni kliničkim ispitivanjima. Kombinirano istraživanje sa stručnjacima iz MRI-a stvorilo je najnapredniji protein na tržištu - Pro-NOS.
 
Djelić, tehnološki vrlo zahtjevan za proizvodnju, izoliran iz proteina sirutke su peptidi jednake dužine pod nazivom ACTINOS. Potrebno je 6.000 £ proteina sirutke za proizvodnju samo jednog pakiranja Pro-NOS-a. No krajnji rezultat vrijedan je uloženog truda. ACTINOS povećava proizvodnju dušikova oksida za zapanjujućih 950%!
 
Dušikov oksid (NO) je signalna molekula koja potiče krvne žile da se šire. Širenje krvnih žila pospješuje protok hranjivih tvari i njihovu doprenu do mišića. Međutim, proizvodnja NO je limitirana enzimom pod nazivom "Nitric Oxide Synthase” (NOS). Jednostavno rečeno, NOS enzimi su pogoni koji razbacuju NO molekule koje "pumpaju" mišiće. Povećavajuću količinu NOS enzima dovelo je, u kombinaciji s ACTINOS frakcijama do povećanja razine dušikova oksida za 950%!
 
MRI istraživači su iskoristili puni potencijal ACTINOS-a u kombinaciji s premium izolatom proteina. Odate i ime, Pro-NOS, koje savršeno opisuje za virtualno postrojenje NOS-aktivnih proteina. Svaki obrok Pro-NOS-a izaziva pravu navalu hranjivih tvari putem poboljšane cirkulacije krvi, uz naravno veliku količinu aminokiselina, osnovnih gradidbenih elemenata koji sudjeluju u rastu mišića. Pro-NOS predstavlja sam vrh tehnologije proteina. Čista mišićna "hrana" u kanti.
 
I da ne zaboravimo. Pro-NOS je najukusniji protein koji ste ikada imali prilike probati. Garantirano!
 

MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

MRI Paket

MRI Paket

MRI Paket u sebi sadrži fenomenalan kompleks peptida iz...

CIJENA: 719,00 KN