Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

Natrol CoQ-10 100 mg

ŠIFRA PROIZVODA: NA-11

Natrol® CoQ-10 je čisti koenzim Q-10 najviše kvalitete. Porijeklo sirovine je Japan, zemlja u kojoj se srčanim bolesnicima ovaj suplement redovito prepisuje kao lijek.


279,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

Natrol® CoQ-10 je čisti koenzim Q-10 najviše kvalitete. Porijeklo sirovine je Japan, zemlja u kojoj se srčanim bolesnicima ovaj suplement redovito prepisuje kao lijek.
 
O djelovanju koenzima Q-10 postoji više stotina dokumentiranih istraživanja koja ukazuju na njegovu efikasnost u preventivnoj terapiji. Efikasan je i snažan antioksidans koji štiti mitohondrije i staničnu membranu od oksidativnih procesa. Esencijalna je komponenta staničnog respiratornog ciklusa koji se odvija u mitohondrijima i generira ATP. Uziman oralno odlazi ravno do mitohondrija, gdje regulira oksidaciju i pretvorbu masti i šećera u energiju.
 
Nove studije govore da štiti LDL kolesterol od oksidacije (koji tek oksidiran postaje vrlo opasan), povećava proizvodnju energije u stanicama i usporava procese starenja. Suplementacija srčanih bolesnika koenzimom Q-10 povećava mogućnost vježbanja i pridonosi poboljšanju općeg stanja. Statini značajno smanjuju koncentraciju CoQ-10 u plazmi (40%), no zbog prirodnih procesa starenja količina ovog koenzima u srčanom mišiću može biti smanjena za više od 70%. Upravo zbog važnosti u proizvodnji stanične energije uz alfa lipoičnu kiselinu i L-Carnitine neka istraživanja svrstavaju ga među glavne "anti-aging" suplemente. Budući da CoQ-10 organizam koristi kako bi pretvorio hranu u adenozin trifosfat (ATP), osnovnu energetsku jedinicu koja nas pokreće, jasna je pretpostavka kako bi mogao pomoći sportašima u dostizanju vrhunskih performansi.Stanice srca imaju ogromnu potrebu za energijom, a brojne su kliničke studije, usmjerene upravo na istraživanje djelovanja CoQ-10 na funkcije srca i krvožilnog sustava, potvrdile njegovu blagotvornost. Naročito dobro, u kombinaciji s omega-3 masnim kiselinama, djeluje na regulaciju krvnog pritiska. 
 
Istraživanje sa 120 mg dnevno na dijabetičarima potvrdilo je poboljšanje stanja i kontrolu razine šećera. Do značajnih poboljšanja dolazi s 50 mg dnevno kod gingivitisa u svega tri tjedna suplementacije. Kod pacijenata s izraženom migrenom tromjesečna studija sa 150 mg dokazala je 50% redukciju pojave kod 61% slučajeva.  Američka Akademija za znanost zaključuje da "CoQ-10 može imati neuroprotektivan utjecaj i pomoći u tretmanu neurodegenerativnih bolesti.” Istraživanja na životinjama potvrdila su i djelotvornost pri zacjeljivanju čira na želucu.Natrol® za proizvodnju CoQ-10 kapsula koristi najkvalitetniju sirovinu porijeklom iz Japana, a možete se nabaviti u kapsulama od 30 mg i vegetarijanskim kapsulama od 100 mg s vremenskim otpuštanjem.

MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Natrol Acai Berry

Natrol Acai Berry

Açai sadrži izrazito veliku količinu antioksidanata, 1...

CIJENA: 120,00 KN
Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. S...

CIJENA: 73,00 KN
 
Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. ...

CIJENA: 113,00 KN
Natrol Biotin 1000 mcg

Natrol Biotin 1000 mcg

Biotin pripada skupini B-vitamina (B7). Uključen je u b...

CIJENA: 81,00 KN