Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

Natrol Easy-C Regenerating Complex 500 mg s bioflavonoidima

ŠIFRA PROIZVODA: NA-15

Inovativna kombinacija vitamina C i podupirućih nutrijenata za "anti-aging" generaciju. Svaka kapsula sadrži vitamin C iz pet različitih izvora, alfa lipoičnu kiselinu i ekstrakt amle.


108,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

Inovativna kombinacija vitamina C i podupirućih nutrijenata za "anti-aging" generaciju. Svaka kapsula sadrži vitamin C iz pet različitih izvora, alfa lipoičnu kiselinu i ekstrakt amle. Sastav osigurava različito vremensko otpuštanje i dodatnu suplementaciju mineralima. Mineralni askorbati su kombinacija vitamina C i minerala poput kalcija, kalija, magnezija i cinka koji zajedno čine varijantu vitamina C koja je puferirana, manje kisela i za većinu osoba nježnija za želudac. Easy-C Regenerating Complex™ je 100% vegeterijanski proizvod pakiran u "Vcaps" kapsule koje dodatno osiguravaju vremensko otpuštanje.
Easy-C Regenerating Complex™ sadrži alfa lipoičnu kiselinu, vitaminima sličnu supstancu. U malim je količinama sintetiziraju ljudi, biljke i životinje, a hranom je unosimo u minimalnim količinama. Poznata su njena snažna antioksidativna svojstva, a u našem organizmu obnavlja C vitamin i čini ga ponovo raspoloživim. Alfa lipoična kiselina ima značajnu ulogu u metabolizmu energije i zdravlja na staničnoj razini.Amla (Emblica officinallis) je biljka bobičastih plodova  koji su najbolji izvor prirodnog vitamina C. Uz to sadrži amino kiseline i minerale. Aryuvedski tekstovi je navode kao biljku koja pomlađuje, a kliničke studije navode da stimulira imunitet. U Regenerating Complex™ je pridodana da bude peti, prirodni izvor vitamina C. 

MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Natrol Acai Berry

Natrol Acai Berry

Açai sadrži izrazito veliku količinu antioksidanata, 1...

CIJENA: 120,00 KN
Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. S...

CIJENA: 73,00 KN
 
Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. ...

CIJENA: 113,00 KN
Natrol Biotin 1000 mcg

Natrol Biotin 1000 mcg

Biotin pripada skupini B-vitamina (B7). Uključen je u b...

CIJENA: 81,00 KN