Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

Natrol Feel Anew

ŠIFRA PROIZVODA: NA-18

FeelAnew® je jedinstven proizvod koji uz dugoročno povoljno djelovanje glukozamina i kondroitina na zdravlje zglobova vrlo brzo i efikasno djeluje na bol uzrokovanu upalnim procesima u zglobovima i mišićima. Stoga i njegov naziv, FeelAnew®, sugerira da ćete se osjećati "kao novi"!


154,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

FeelAnew® je jedinstven proizvod koji uz dugoročno povoljno djelovanje glukozamina i kondroitina na zdravlje zglobova vrlo brzo i efikasno djeluje na bol uzrokovanu upalnim procesima u zglobovima i mišićima. Stoga i njegov naziv, FeelAnew®, sugerira da ćete se osjećati "kao novi"! Sadrži 1200 mg glukozamina u dnevnoj dozi (što je efikasna količina prema do sada obavljenim kliničkim studijama) i 600 mg kondroitina. Ono što ga izdvaja od bilo kojeg sličnog proizvoda na tržištu je patentirani Nexrutine®, ekstrakt iz biljke koji vrlo brzo umanjuje bol.
Nexrutine® (Phellodendron amurense, ekstrakt iz kore biljke) je prirodni COX-2 inhibitor. Posjeduje sposobnost da na prirodan način djeluje na bol. Sprječava upalne procese bez utjecaja na enzime važne za očuvanje stijenke želuca, što mu daje ogromnu prednost nad lijekovima koji se primjenjuju u istu svrhu. Ostala po zdravlje opasna djelovanja lijekova protiv bolova, poput izazivanja kardiovaskularnih oboljenja, također nisu zamijećena pri kliničkim ispitivanjima Nexrutina®. Štoviše, pokazuje upravo suprotno, blagotvorno djelovanje na krvožilni sustav.
Već prvo kliničko ispitivanje (dvostruka studija na slijepo) izvršeno 2004. godine na 28 pacijenata s jakim bolovima u zglobovima zaključuje da je u tretiranoj grupi došlo do značajnog poboljšanja stanja. Sljedeća istraživanja potvrđuju da Nexrutine® vrlo brzo dovodi do poboljšanja stanja i dobro se podnosi u preporučenim dnevnim količinama, bez značajnih popratnih pojava. Zaključak je do sada provedenih studija da Nexrutine® 86% pacijenata karakterizira kao "blag za želudac", 91% pacijenata osjetilo je znatno povoljno djelovanje na bol i upalne procese te je u gotovo 80% pacijenata omogućio veću pokretljivost zglobova i mišića.
Glukozamin i kondroitin naš organizam prirodno sintetizira i upotrebljava kao gradivne elemente vezivnog tkiva. Obje supstance bitne su komponente tkiva i omogućavaju nesmetano kretanje i fleksibilnost. Starenjem, ali i uslijed prekomjernog naprezanja organizma, potrebna nam je dodatna količina ovih nutrijenata kako bismo sačuvali pokretljivost zglobova. 

MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Natrol Acai Berry

Natrol Acai Berry

Açai sadrži izrazito veliku količinu antioksidanata, 1...

CIJENA: 120,00 KN
Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. S...

CIJENA: 73,00 KN
 
Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. ...

CIJENA: 113,00 KN
Natrol Biotin 1000 mcg

Natrol Biotin 1000 mcg

Biotin pripada skupini B-vitamina (B7). Uključen je u b...

CIJENA: 81,00 KN