Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

Natrol Hyaluronic Acid 40 mg

ŠIFRA PROIZVODA: NA-31

Hijaluronska kiselina (HA) je osnovna komponenta sinovijalne tekućine koja se nalazi u zglobovima i podmazuje zglobnu hrskavicu. Kako starenjem razina hijaluronske kiseline opada, smanjuje se i kvalitetno podmazivanje zglobova. Danas se vjeruje da HA ima glavnu ulogu u formiranju novog tkiva.


139,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

Hijaluronska kiselina (HA) je osnovna komponenta sinovijalne tekućine koja se nalazi u zglobovima i podmazuje zglobnu hrskavicu. Kako starenjem razina hijaluronske kiseline opada, smanjuje se i kvalitetno podmazivanje zglobova. Danas se vjeruje da HA ima glavnu ulogu u formiranju novog tkiva. Jedna molekula HA može vezati stotine drugih strukturalnih proteinskih molekula i pomoći formiranju svih tkiva. Nova istraživanja koja dokazuju njenu vodeću ulogu u formiranju novog tkiva svrstavaju je u vrh proizvoda za potporu zdravlja zglobova. To ne znači da HA zamjenjuje ostale strukturalne nutrijente poput proteina, glukozamina, kondroitina, MSM-a, vitamina C i bioflavonoida. Svi oni su nužni, a HA ih povezuje u finalnu strukturu. 
BioCell Collagen II® prirodno sadrži hijaluronsku kiselinu male molekularne težine. Proizvod je proizveden zaštićenim i patentiranim postupkom. Natrijev hijaluronat, koji je jeftina sirovina i nalazi se u proizvodima nekih drugih proizvođača, sadrži soli hijaluronske kiseline. Takvi se proizvodi uglavnom proizvode bakterijskom fermentacijom i sadrže molekule abnormalne veličine, prevelike da bi ih organizam, uzimane oralno, mogao iskoristiti, što ih čini neefikasnima. 
 
BioCell Collagen II® - mnogo više od hijaluronske kiseline 
 
BioCell Collagen II® je patentirani kolagen tipa II dobiven iz pileće prsne kosti. Prirodno sadrži ultra veliku koncentraciju (najmanje 10%) hijaluronske kiseline male molekularne težine, koja se našla u žiži interesa novih "anti-aging" istraživanja. Hijaluronska kiselina je od vitalne važnosti za zdravlje mekog vezivnog tkiva, u kojem je glavna komponenta ekstracelularne matrice. Prisutna je u sinovijalnoj tekućini zglobova, hrskavici, oku i koži (derma i epiderma) gdje pomaže održanju vlažnosti i služi kao vezivno tkivo.
 
Zamijećeno je da koncentracija HA u koži opada s godinama, posebno rapidno poslije pedesete, kada znaci starenja postaju sve očitiji. Postoji mogućnost da HA male molekularne težine, poput BioCell Collagen II®, dospijeva u usmini epiderme te se povećanjem njene koncentracije koži vraća mladenački izgled. Korist suplementacije BioCell kolagenom tipa II znatno nadilazi standardne HA proizvode zbog superiorne kompozicije ostalih za zdravlje blagotvornih konstituenata, poput kondroitin sulfata, glukozamin sulfata i peptida kolagena tipa II (svi male molekularne težine). Oni sinergijski čine jedinstvenu i efikasnu kombinaciju koja ima široku primjenu - zdravlje zglobova i kostiju, zdravlje krvožilnog sustava, makule oka, kože, kose i noktiju te pomoć pri zarastanju rana. Kao pomoć kod promijenjenih stanja zglobova i vezivnog tkiva BioCell Collagen II® i njegove sastavne komponente blagotvorno djeluju na promjene uzrokovane osteo i reumatoidnim artritisom, budući da, osim što sudjeluju u izgradnji i obnovi tkiva, smirujuće djeluju na upalne procese. 

MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Natrol Acai Berry

Natrol Acai Berry

Açai sadrži izrazito veliku količinu antioksidanata, 1...

CIJENA: 120,00 KN
Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. S...

CIJENA: 73,00 KN
 
Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. ...

CIJENA: 113,00 KN
Natrol Biotin 1000 mcg

Natrol Biotin 1000 mcg

Biotin pripada skupini B-vitamina (B7). Uključen je u b...

CIJENA: 81,00 KN