Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

Natrol JuiceFestive cap-60+60 V2

ŠIFRA PROIZVODA: NA-29

Ukoliko mislite da ne uzimate dovoljno voća i povrća, razmislite o uzimanju JuiceFestive® kapsula koje sadrže ekstrakte voća i povrća iz kategorije tzv. "Super-Hrane" poput brokule, prokulice i kupusa, nonija, nara i mangostina. Često snažna boja voća i povrća ukazuje na njihovu zdravu prirodu.


152,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

Ukoliko mislite da ne uzimate dovoljno voća i povrća, razmislite o uzimanju JuiceFestive® kapsula koje sadrže ekstrakte voća i povrća iz kategorije tzv. "Super-Hrane" poput brokule, prokulice i kupusa, nonija, nara i mangostina. Često snažna boja voća i povrća ukazuje na njihovu zdravu prirodu. Voće plave i purpurne boje, poput borovnice i grožđa, bogato je antocijanima. Narančasta, žuta i crvena boja poput one u mrkvi, mangu i rajčici ukazuju na prisustvo karotenoida, u mastima topivih antioksidansa. Zelena boja povrća također je znak je bogatstva antioksidansa. Nova istraživanja potvrđuju iznimnu ulogu fito-nutrijenata ili "super hrane" za naše zdravlje i dokazuju koliko je važno uzimati voće i povrće "duginih boja".   
Dobar izvor probavnih enzima
 
Poznato je da voće i povrće sadrži prirodne enzime koji pomažu njihovu razgradnju u organizmu. Kuhanjem se, međutim, enzimi uništavaju. JuiceFestiv® je obogaćen punim spektrom digestivnih enzima koji pomažu razgradnju aktivnih tvari u ovom proizvodu, poput vlakana, škroba i drugih ugljikohidrata. Kada uzimate JuiceFestiv® uz obrok, možete biti sigurni da ste dobili i efikasnu pomoć za probavu hrane.
 
Probiotik acidophilus blagotvoran je za probavu
 
Mnoga istraživanja ukazuju na povoljan učinak probiotika acidophilusa, poput onog živih kultura u jogurtu, na zdravlje. Dobro je poznato da crijevna mikro flora pomaže probavu i apsorpciju nutrijenata iz hrane. U stvari, probiotike organizam treba kako bi preživio. JuiceFestiv® sadrži 200 milijuna živih organizama koji 

MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Natrol Acai Berry

Natrol Acai Berry

Açai sadrži izrazito veliku količinu antioksidanata, 1...

CIJENA: 120,00 KN
Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. S...

CIJENA: 73,00 KN
 
Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. ...

CIJENA: 113,00 KN
Natrol Biotin 1000 mcg

Natrol Biotin 1000 mcg

Biotin pripada skupini B-vitamina (B7). Uključen je u b...

CIJENA: 81,00 KN