Natrol omega-3 krill
Natrol omega-3 krill Nema slke

Natrol Omega-3 iz Krill račića

ŠIFRA PROIZVODA: Na-15

Kapsule Omega-3 iz Krill-a sadrže manje DHA i EPA omega-3 nego one iz ribljeg ulja, međutim DHA i EPA iz krill ulja vezane su uz fosfolipide, a one iz ribljeg ulja uz trigliceride, što im omogućava mnogo veću iskoristivost u organizmu.


195,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

 Natrol® Krill Oil sadrži NKO® ulje iz krill račića. 
 
Karakteristike proizvoda:
  • Mnogo veća iskoristivost u organizmu 
  • Pomaže pri reduciranje lošeg kolesterola LDL-a 
  • Pomaže normalnu funkciju srca, mozga i vida 
  • Blagotvorno djeluje na sindrome PMS-a i menstrualnih grčeva 
NKO je zaštićeno ime tvrtke Neptune Technologies and Bioressources i smatra se najkvalitetnijim izvorom Omega-3 iz Krill račića, izlovljenih isključivo u regiji Antarktika. 
 
Kapsule Omega-3 iz Krill-a sadrže manje DHA i EPA omega-3 nego one iz ribljeg ulja, međutim DHA i EPA iz krill ulja vezane su uz fosfolipide, a one iz ribljeg ulja uz trigliceride, što im omogućava mnogo veću iskoristivost u organizmu. Prema dostupnim studijama ta je iskoristivost veća za oko 2,5 puta. Još je izraženija razlika u djelovanju kod osoba s izrazito povišenim razinama LDL ili "lošeg" kolesterola. 
 
Prema studiji na 120 ispitanika, s kontrolnom placebo skupinom, NKO krill ulje je reduciralo LDL kolesterol za 34%, a povisilo HDL za 43,5% u odnosu na placebo skupinu, dok je riblje ulje snizilo LDL za 4,6%, a povisilo HDL za 4,2%.
 
Nekoliko dobro izvedenih studija s placebo skupinama pokazalo je blagotvorno djelovanje Krill ulja na sindrome PMS-a i menstrualnih grčeva, dok su nedovoljno kvalitetno izvedene studije ukazale na moguće pozitivno djelovanje kod bolnih stanja zglobova - podjednako kod osteo i reumatoidnog artritisa. 
 
Uzimanje Omega-3 Krill ulja, kao i Omega-3 iz ribljeg ulja, ima i druga blagotvorna djelovanja, pa tako EFSA (European Food Safety Authority) odobrava tvrdnje da pomaže normalnu funkciju srca, mozga i vida. 
 
Napomene i interakcije:
 
Osobe s alergijama na školjkaše ne bi trebale uzimati Krill Oil. Osobe koje uzimaju ljekove koji razrjeđuju krv, poput aspirina i heparina ili nesteroidnih ljekova protiv upala, poput ibuprofena, prije konzumacije krill ulja, ali i ribljeg ulja, trebale bi se posavjetovati s liječnikom. Jednako, na oprezu trebaju biti i osobe koje u isto vrijeme uzimaju pripravke ginkga ili češnjaka koji povećavaju rizik od krvarenja. 
 
Količina po kapsuli: 1000 mg 
Način primjene: 1 kapsula, jednom dnevno uz obrok 
 
Pakiranje: 30 kapsula 

MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Natrol Acai Berry

Natrol Acai Berry

Açai sadrži izrazito veliku količinu antioksidanata, 1...

CIJENA: 120,00 KN
Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. S...

CIJENA: 73,00 KN
 
Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. ...

CIJENA: 113,00 KN
Natrol Biotin 1000 mcg

Natrol Biotin 1000 mcg

Biotin pripada skupini B-vitamina (B7). Uključen je u b...

CIJENA: 81,00 KN