Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

Natrol Prostat Excell

ŠIFRA PROIZVODA: NA-27

ProstatExcell™ sadrži nutrijente koji olakšavaju i preveniraju komplikacije vezane uz poremećaje funkcije prostate.


116,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

ProstatExcell™ sadrži nutrijente koji olakšavaju i preveniraju komplikacije vezane uz poremećaje funkcije prostate. 
Likopen koji se nalazi u prahu rajčice je neesencijalni nutrijent i najjači antoksidant iz porodice karotenoida. Najizrazitije djelovanje pokazuje kod raka prostate, pluća i želuca. U studiji koja je uključivala bolesnike s dijagnosticiranim rakom prostate, grupi pacijenata kojoj je davan likopen dva tjedna prije predviđene operacije u 73% slučajeva rak se nije proširio izvan dijagnosticirane površine. Studije zaključuju da inhibira bujanje stanica raka i može spriječiti njihovu malignu transformaciju. Saw Palmetto - standardizirani ekstrakt bobica biljke Serenoa repens djeluje blagotvorno na sindrom benignog povećanja prostate te učestalog i bolnog mokrenja. Do povećanja dolazi lančanom reakcijom pretvorbe testosterona u DHT oblik koji se nakuplja u prostati.
 
Znanstvenici vjeruju da ključna komponenta u saw palmettu može zaobići taj proces. Pygeum (ekstrakt) promovira hormonalnu stimulaciju prostate i tako reducira upalne procese povezane s njenim uvećanjem. Jedna od ključnih komponenti pygeuma stimulira imunološki sustav te može preventivno djelovati na malignitet uvećane prostate. Drevna medicina upotrebljavala ga je za bolove u mokraćnom mjehuru i poremećaje urinarnog trakta.Beta sitosterol je sterol iz prirodnih izvora, a istraživanja ukazuju na izuzetno povoljno djelovanje na stanja benignog uvećanja prostate. Polen raži očišćen je od alergena i pripisuje mu se antitumorno djelovanje.
 
Selen je antioksidans za kog se vjeruje da spriječava nastanak tumora. ProstatExcell™ sadrži patentirani Seleno Excell™, selen iz kvasca, na kojem, između ostalih, istraživanja vrše NCI (Nacionalni institut za rak SAD-a i Kanade), NIH (Nacionalni institut za zdravlje SAD-a) i DOD (Ministarstvo obrane). Cink je dio životno važnih enzima poput najsnažnijeg antioksidansa u organizmu - superoksid dismutaze (SOD). Dokazano je njegovo povoljno djelovanje u tretiranju bolesti prostate.

MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Natrol Acai Berry

Natrol Acai Berry

Açai sadrži izrazito veliku količinu antioksidanata, 1...

CIJENA: 120,00 KN
Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. S...

CIJENA: 73,00 KN
 
Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. ...

CIJENA: 113,00 KN
Natrol Biotin 1000 mcg

Natrol Biotin 1000 mcg

Biotin pripada skupini B-vitamina (B7). Uključen je u b...

CIJENA: 81,00 KN