Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

Natrol Resveratrol Diet

ŠIFRA PROIZVODA: NA-24

Resveratrol Diet sadrži kompleksnu formulu nutrijenata s trostrukim djelovanjem: podiže energiju, popravlja raspoloženje i pomaže sagorijevanje kalorija. Uz resveratrol, ovaj proizvod sadrži ekstrakt zelenog čaja, mješavinu pod zaštićenim imenom Metabolic Activator®, kompleks kofeina iz bijelog i zelenog čaja te ekstrakta kola oraščića.


106,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

Resveratrol Diet sadrži kompleksnu formulu nutrijenata s trostrukim djelovanjem: podiže energiju, popravlja raspoloženje i pomaže sagorijevanje kalorija. Uz resveratrol, ovaj proizvod sadrži ekstrakt zelenog čaja, mješavinu pod zaštićenim imenom Metabolic Activator®,  kompleks kofeina iz bijelog i zelenog čaja te ekstrakta kola oraščića.

Resveratrol mijenja određene metaboličke procese i organizam se ponaša kao da je podvrgnut dijeti s niskim unosom kalorija. Za dijetu s niskim unosom kalorija smatra se da je jedan od načina produljenja života budući da mijenja gensku ekspresiju, način na koji geni pružaju informaciju o tvorbi određenih tvari. Možda najintrigantnije otkriće povezano je s činjenicom da resveratrol povećava broj mitohondrija, ključnih staničnih komponenata za proizvodnju energije. Resveratrol djeluje na proizvodnju enzima sirtuina koji utječe na regulaciju inzulina. Pokusi na laboratorijskim životinjama utvrdili su značajno manju količinu masti u jetri,  smanjenje upalnih procesa, nižu vrijednost markera oksidativnog stresa i razine glukoze u krvi. Redovito vježbanje, nužno za održanje dobrog zdravlja organizma,  povećava proizvodnju slobodnih radikala, pri čemu svojim antioksidativnim sposobnostima resveratrol pomaže poništiti njihovo štetno djelovanje.
Mješavina kofeina (Metabolic Activator®) podiže metabolizam, daje više energije i povećava budnost. Ekstrakt zelenog čaja sadrži EGCG koji posjeduje antioksidativne sposobnosti.
Resveratrol Diet sadrži Chromax®, patentirani oblik krom pikolinata koji pospješuje metabolizam masti. Uz sve navedeno, u ovom se proizvodu nalazi i specijalna enzimska mješavina, Berry Digest, koja pomaže probavu. To je naročito važno ukoliko mijenjamo prehrambene navike, konzumiramo hranu koja je nova za naš organizam ili u organizam unosimo veću količinu vlakana.

MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Natrol Carb Intercept 3

Natrol Carb Intercept 3

Carb Intercept® 3 s Phase2™ je potpuno prirodan, nestim...

CIJENA: 139,00 KN
Natrol CLA Tonalin 90

Natrol CLA Tonalin 90

CLA je skraćenica za konjugiranu linolnu kiselinu, masn...

CIJENA: 230,00 KN