Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

Natrol Skin Hair Nails

ŠIFRA PROIZVODA: NA-22

Natrol® Skin Hair Nails formula je bogata vitaminima A, C i E - antioksidansima koji reduciraju oštećenja uzrokovana slobodnim radikalima, u čemu im snažnim djelovanjem pomaže i aminokiselina L-glutation.


112,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

Natrol® Skin Hair Nails formula je bogata vitaminima A, C i E - antioksidansima koji reduciraju oštećenja uzrokovana slobodnim radikalima, u čemu im snažnim djelovanjem pomaže i aminokiselina L-glutation. Vitamin A pomaže koži da odbaci stare i proizvede nove stanice čime koža izgleda svježa. Vitamin C poboljšava cirkulaciju vlasišta i održava kapilare koje prokrvljuju folikule. Nedostatak vitamina E na noktima je poznat kao "sindrom žutih noktiju". Dvije  amino kiseline, L-cistein i L-metionion, djeluju  na  kvalitetu, teksturu i rast kose. L-cistein sadrži sumpor i važna je komponenta keratina, kose i noktiju. Silikon je esencijalni mineral u tragovima važan za zdrave kosti i kožu. Pomaže izgradnju kolagena neophodnog za razvoj epitelnog i koštanog vezivnog tkiva. Studija je pokazala da žene koje su uzimale silikon kao dodatak prehrani imaju zdraviju i glađu kožu te nokte deblje i otpornije na lomljenje.

MSM je prirodni, organski oblik sumpora, neophodan je za sintezu kolagena te je u najvećoj mjeri u našem organizmu prisutan upravo u koži, kosi i noktima.
Veliki čičak u narodnoj se medicini koristi kod problema s kožom i ispadanja kose. Ekstrakt se smatra odličnim čistačem krvi zbog sposobnosti da pomogne organizmu izbaciti toksine. Koristi se kod tretmana akni, ekcema, psorijaze i drugih kroničnih kožnih oboljenja. Poznato je da rezultati u tretmanu ne dolaze preko noći.
Za značajnije, vidljive znakove poboljšanja, potrebno ga je uzimati oko 3 mjeseca. Kosa i nokti rastu sporo, stoga je dugoročna primjena preparata koji sadrže za njih hranjive nutrijente izuzetno značajna. A tada rezultati sigurno neće izostati!
 

 


MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Natrol Acai Berry

Natrol Acai Berry

Açai sadrži izrazito veliku količinu antioksidanata, 1...

CIJENA: 120,00 KN
Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. S...

CIJENA: 73,00 KN
 
Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. ...

CIJENA: 113,00 KN
Natrol Biotin 1000 mcg

Natrol Biotin 1000 mcg

Biotin pripada skupini B-vitamina (B7). Uključen je u b...

CIJENA: 81,00 KN