Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

Natrol Stress Anxiety Formula - SAF

ŠIFRA PROIZVODA: NA-23

Natrol® Stress & Anxiety Formula SAF® je kompleksan pripravak koji može pomoći opuštanju i smanjenju stresa. Sadrži vitamin C te skupinu B vitamina.


174,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

Natrol® Stress & Anxiety Formula SAF® je kompleksan pripravak koji može pomoći opuštanju i smanjenju stresa. Sadrži vitamin C te skupinu B vitamina. Vitamin B1 neophodan je za preradu ugljikohidrata, masti i proteina. Svaka stanica organizma treba B1 u proizvodnji goriva za organizam, adenozin trifosfata (ATP). Za normalno funkcioniranje trebaju ga i živčane stanice. Studije s vitaminom B-2 utvrdile su povoljno djelovanje na učestalost i izražajnost migrena kod odraslih osoba s kroničnim stanjima. Kod prolongiranog uzimanja učestalost migrene smanjuje se za trećinu. Vitamin B-6 pomaže razgradnju aminokiselina i sudjeluje u nastanku hormona serotonina, melatonina i dopamina. Pilule za kontracepciju mogu značajno umanjiti prisutnost vitamina B-6 u organizmu, neophodnog za normalne mentalne funkcije. Nekoliko kliničkih studija ukazuju da B-6 može pomoći kod depresije povezane s PMS-om.

Ekstrakt sibirskog ginsenga posjeduje određeno antistresno djelovanje. Preliminarna istraživanja ukazuju da može poboljšati atletske performanse sportaša. Tradicionalno se uzima i za poboljšanje imuniteta, a mehanizam djelovanja vrlo je vjerojatno povezan s utjecajem na redukciju stresa. Može smanjiti mogućnost infekcija nakon treninga.Gama aminobutrična kiselina je prisutna u mozgu gdje ima ulogu neurotransmitora. U većim količinama djeluje na povećanu proizvodnju hormona rasta (HGH) čija prirodna produkcija s godinama opada. Posjeduje i blago sedativno djelovanje tako da se u određenim slučajevima uzima prije spavanja. Neka istraživanja ukazuju i na lipotropni efekt, odnosno sprečavanje gomilanja masnog tkiva.L-tirozin je neesencijalna amino kiselina koju organizam može sam sintetizirati iz fenilalanina. Uključen je u proizvodnju hormona stresa epinefrina i norepinefrina. Studije na životinjama i ljudima ukazuju da može poboljšati memoriju i performanse kod psihičkog stresa. Inozitol je sastavni dio B-kompleksa. Neophodan je za pravilnu funkciju staničnih membrana. Inozitol u većim količinama pomaže kod napada panike i nemira. 

MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Natrol Acai Berry

Natrol Acai Berry

Açai sadrži izrazito veliku količinu antioksidanata, 1...

CIJENA: 120,00 KN
Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. S...

CIJENA: 73,00 KN
 
Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. ...

CIJENA: 113,00 KN
Natrol Biotin 1000 mcg

Natrol Biotin 1000 mcg

Biotin pripada skupini B-vitamina (B7). Uključen je u b...

CIJENA: 81,00 KN