Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

Pro Lab Advanced Essential Whey

ŠIFRA PROIZVODA: PL-3

Advanced Essential Whey je novi Prolabov protein s dvostrukim djelovanjem. U jednoj mjerici od 30 grama unosite u organizam 23 grama proteina i preko 28 grama amino kiselina.


215,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

Proizvod je privremeno nedostupan.
Probajte odabrati drugu veličinu.

Obavijestite me kada proizvod ponovno bude u ponudi.
Advanced Essential Whey je novi Prolabov protein s dvostrukim djelovanjem. U jednoj mjerici od 30 grama unosite u organizam 23 grama proteina i preko 28 grama amino kiselina. U prvoj fazi izolat proteina sirutke se gotovo trenutno apsorbira u organizam i vrlo brzo pomaže proteinsku sintezu i izgradnju novih mišičnih vlakana. Za drugu fazu zaslužan je koncentrat poroteina sirutke koji pomaže obnoviti treningom oštećeno mišićno tkivo i povećati nastanak novih mišičnih vlakana. Uz dodatak prirodnih probavnih enzima, Prolab Advanced Essential Whey kombinira vrlo brzo s postepenim otpuštanjem hranjivih tvari i omogućava brz oporavak i kvalitetnu izgradnju mišićne mase.
 
Kao i Essential Whey, Advanced Essential Whey sadrži 80% premium koncentrata proteina sirutke i 92% ultra čisti izolat proteina sirutke.U mjerici od 30 grama nalazi se deklariranih 17,5g koncentrata i 10g izolata, što je najbolji omjer među proteinima koji sadrže kombinaciju izolata i koncentrata. I okus je najbolji. Samo lagano nekoliko protresite u shakeru, ostavite pola minute da stoji i zatim ponovo nekoliko puta protresite shaker. Garantirano, ništa ukusnije do sada niste imali prilike probati. Ili možda jeste ukoliko ste probali vrhunski MRI Pro-NOS. U stvari formula za okuse u ovim je proteinima identična, tako da u svakom slučaju, kada probate, teško da ćete poželjeti uzeti neki drugi proteinski shake. Vi samo učinite svoj dio. Mi smo učinili svoj, na najbolji mogući način.
 
- 23g proteina (po mjerici od 30g)
- 28g amino kiselina
- 6g BCAA
- prirodni digestivni enzimi za bolju apsorpciju proteina
- samo 1g masti & šećera po porciji
- ne sadrži aspartam
- fenomenalni okusi čokolade, jagode i vanilije   

MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Pro Lab Essential Whey

Pro Lab Essential Whey

Essential Whey je novi protein koji mijenja dosadašnji ...

CIJENA: 449,00 KN