Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

Pro Lab Creatine Monohydrate

ŠIFRA PROIZVODA: PL-6

Kreatin je prirodna komponenta u organizmu koja igra važnu ulogu u kratkim, eksplozivnim kontrakcijama. Problem je u tome što mišići prirodno sadrže vrlo ograničenu količinu ove supstance. Konzumacija PROLAB® Creatine Monohydrate praha može pomoći dovesti do "superzasićenja" mišića kreatinom što može značajno povećati trajanje snage, ubrzati oporavak između pojedinih setova vježbanja i dati više eksplozivne snage.


191,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

Proizvod je privremeno nedostupan.
Probajte odabrati drugu veličinu.

Obavijestite me kada proizvod ponovno bude u ponudi.

Eksplozivna snaga u mišićima traje svega nekoliko sekundi na početku svakog seta vježbi ili sprinta. Kako sekunde prolaze, tako reakcija i snaga u mišićima lagano blijede. Sa završetkom svakog ponavljanja vaša sposobnost da se oporavite i krenete na novu vježbu opada. Na kraju treninga vaši su mišići potpuno potrošeni i jednostavno više ne možete učiniti ni jedno ponavljanje, ma koliko vi to željeli. Zvuči kao da je vrijeme za kreatin!

Kreatin je prirodna komponenta u organizmu koja igra važnu ulogu u kratkim, eksplozivnim kontrakcijama. Problem je u tome što mišići prirodno sadrže vrlo ograničenu količinu ove supstance. Konzumacija PROLAB® Creatine Monohydrate praha može pomoći dovesti do "superzasićenja" mišića kreatinom što može značajno povećati trajanje snage, ubrzati oporavak između pojedinih setova vježbanja i dati više eksplozivne snage. Ako ste spremni osjetiti novu razinu snage i mišićnog rasta onda ste spremni i za PROLAB® Creatine Monohydrate.
 
Pomaže razvoj mišića
Zaslužan je za eksplozivnu snagu
Pomaže oporavak između setova vježbi
 
*Ovaj proizvod najbolje je uzimati uz pravilan plan prehrane i vježbanja.

MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Pro Lab Horny Goat Weed

Pro Lab Horny Goat Weed

PROLAB® Horny Goat Weed nije samo ono što ime sugerira....

CIJENA: 123,00 KN