Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

Pro Lab Essential Whey

ŠIFRA PROIZVODA: PL-2

Essential Whey je novi protein koji mijenja dosadašnji Pure Whey u Prolabovoj ponudi. Povećana koncetracija proteina u porciji i fenomenalni novi okusi čine ga savršenim proteinom za svak dan i sve vrste sportaša.


449,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

Proizvod je privremeno nedostupan.
Probajte odabrati drugu veličinu.

Obavijestite me kada proizvod ponovno bude u ponudi.
Essential Whey je novi protein koji mijenja dosadašnji Pure Whey u Prolabovoj ponudi. Povećana koncetracija proteina u porciji i fenomenalni novi okusi čine ga savršenim proteinom za svak dan i sve vrste sportaša. Essential Whey sadrži isključivo premium 80% koncentrat proteina sirutke posljednje generacije. Iako je u proizvodnji jeftinije, a marketinški bolje zvuči, U Prolabu ne možemo razmišljati o kompromisima i miješati izolat s inferiornim koncentratom sa 70 ili manje posto proteina samo zato da bi na etiketu stavili koncetrat i izolat. Zato kada kupujete Prolab uvijek točno znate što ste kupili i što ćete unjeti u organizam. Ukoliko je koncentrat, uvijek znate koji i koliko ga je. Ukoliko dodajemo izolat onda opet znate koji i točno koliko ga je.
Prolab Essential Whey se izuzetno dobro miješa. Nije Vam potrebna mrežica na shakeru. Za još ukusniji napitak protresite shaker nekoliko puta i ostavite da stoji pola minute. Zatim protresite još nekoliko puta i dobit ćete gust, izuzetno ukusan proteinski napitak za izgradnju i oporavak Vaših mišića. U mjerici od 30 grama Essential pure Whey sadrži 21 gram čistog proteina, a aminokiselinski sastav superioran je ostalim proteinima na tržištu.
 
Kada ga uzimate unutar 60 minuta nakon treninga, možete biti sigurni da će Vaš oporavak biti brz, a organizam će dobiti dovoljno amino kiselina za izgradnju nove mišićne mase. Essential Pure Whey ne sadrži aspartam te se može dodati u smjesu za palačinke i spravljanje kolača ili doručka sa žitaricama. Bez obzira da li ste vrhunski sportaš ili jednostavno brinete za svoju formu, Prolab Essential Whey će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe. Vi samo učinite svoj dio. Mi smo učinili svoj, na najbolji mogući način.
 
- 21g proteina (po mjerici od 30g)
- amino kiselinski sastav koji pomaže rast mišića i oporavak
- esencijalni nutrijenti koji pomažu prirast nemasne tjelesne mase
- protein za svaki dan
- ne sadrži aspartam
- fantastični okusi čokolade, jagode i vanilije
 
* Ovaj proizvod sadrži soju. Izvor proteina u Prolab Essential Whey je isključivo sirutka, dok je soja, u vrlo malim količinama, prisutna kao sojin lecitin i u proizvod se dodaje kao antioksidans i stabilizator  

 

 


MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Pro Lab Advanced Essential Whey

Pro Lab Advanced Essential Whey

Advanced Essential Whey je novi Prolabov protein s dvos...

CIJENA: 215,00 KN