Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

Pro Lab Horny Goat Weed

ŠIFRA PROIZVODA: PL-8

PROLAB® Horny Goat Weed nije samo ono što ime sugerira. Sinergijsko djelovanje Horny Goat Weeda, Maca ekstrakta, Tribulus Terestrisa i Yohimbe ekstrakta povećava libido, ali ima i druge blagotvorne osobine.


0,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

Proizvod je privremeno nedostupan.
Probajte odabrati drugu veličinu.

Obavijestite me kada proizvod ponovno bude u ponudi.

 Za maksimalne performanse

PROLAB® Horny Goat Weed nije samo ono što ime sugerira. Sinergijsko djelovanje Horny Goat Weeda, Maca ekstrakta, Tribulus Terestrisa i Yohimbe ekstrakta povećava libido, ali ima i druge blagotvorne osobine. Ove biljke su zlatni standard različitih kultura i njihovih narodnih medicina za dobro seksualno zdravlje. Tradicionalno se uzimaju kao afrodizijak i za povećanje energije. Uz sve, Ginkgo Biloba ekstrakt i nijacin mogu pomoći cirkulaciju, što sve zajedno može dati više energije, mentalne fokusiranosti i seksualne moći.
 
Horny Goat Weed (epimedium) je biljka najzastupljenija na azijskom kontinentu. U tradicionalnoj medicini najčešću primjenu ima kao sredstvo za poticanje libida, tretman impotencije te kao pripravak koji pomlađuje. Snižava razinu kortizola.
 
Maca je biljka koja raste u Andama na visinama preko 3500 metara. U narodnoj medicini Centralne i Južne Amerike upotrebljava se za probleme s potencijom. 
Tribulus terrestris raste širom svijeta, od srednje Azije do Australije. Farmakološki aktivne supstance ekstrahirane iz biljke su furustanol saponini koji imaju važnu ulogu u regulaciji normalne razine testosterona, što osobito može biti od koristi za pretrenirane osobe i osobe pod stresom. 
 
Yohimbe je zimzeleno drvo samorodno u Nigeriji, Kamerunu, Gabonu i Kongu. U medicinske svrhe ekstrahiraju se alkaloidi, među kojima je najpoznatiji johimbin. Znanstveno je potvrđeno pozitivno djelovanje kod slučajeva erektilne disfunkcije u muškaraca.
 
Potiče libido
Pomaže cirkulaciju
Uvećava performanse
 
*Ovaj proizvod najbolje je uzimati uz pravilan plan prehrane i vježbanja.

MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Pro Lab Creatine Monohydrate

Pro Lab Creatine Monohydrate

Kreatin je prirodna komponenta u organizmu koja igra va...

CIJENA: 191,00 KN