HydroFlex
HydroFlex HydroFlex HydroFlex

Sci-Muscle HydroFlex, 900g/2kg

ŠIFRA PROIZVODA: SVI-1

HYDROFLEX – KRALJ SIRUTKE, je ekskluzivni hidrolizirani protein sirutke koji koristi samo najnapredniji proces odvajanja pri niskoj temperaturi. SERVING 25g = 20g proteina! 90 Servinga!


429,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

Proizvod je privremeno nedostupan.
Probajte odabrati drugu veličinu.

Obavijestite me kada proizvod ponovno bude u ponudi.

 

SERVING 26g - Protein 20.15g

SUPER SERVING 39g - Protein 30g

77 SERVINGA

NE SADRŽI ASPARTAM NITI GMO SASTOJKE!

9g BCAA, 7g L-Glutamina, Colostrum IGA & IGF-1 !

HYDROFLEX – KRALJ SIRUTKE, je ekskluzivni hidrolizirani protein sirutke koji koristi samo najnapredniji proces odvajanja pri niskoj temperaturi. Ovaj kompleksni proces koristi metodu unakrsne mikrofiltracije koja štiti aminokiseline, kako bi vam pružili proteine sirutke apsolutno najbolje kvalitete.

Hidroliza u ovom trenutku predstavlja najefikasnije tehnološko rješenje u procesu izdvajanja molekula bjelančevina iz sastava sirutke. Na niskim temperaturama uz prisustvo vode dobiva se visoko biološki aktivna forma proteina očuvane strukture, s najvećim mogućim udjelom aminokiselina razgranatog lanca BCAA i aminokiseline L-glutamin.  

Tri ključna sastojka u ovom proizvodu koji se razlikuje od normalnog proteina sirutke su: dodani kolostrum, visoke razine hidrolizirane sirutke i izolata sirutke. KOLOSTRUM koji je dodan u Hydroflex tehnološki je obrađen postupkom evaporacije (isparavanje)  što u praksi znači da je iz mlijeka prvobitno odstranjena voda njenim zagrijavanjem pod smanjenim tlakom i niskim temperaturama, ne bi li se na taj način dobila koncentrirana mliječna solucija u prahu sa najviše mogućim očuvanim strukturama bjelančevina naravno i kolostruma koji se prethodno nalazio u mlijeku.

U prosjeku za 9kg obranog mlijeka u prahu potrebno je iskoristiti i do 100 litara sirovog mlijeka! Očigledno da ovaj postupak nije jednostavan i jeftin kako ovako dobiveno mlijeko u prahu ide na daljnju obradu ne bi li se od njega na kraju dobio jedan kraljevski protein kakav svi zaslužujemo. Ova metoda osigurava da su anaboličke i anti-kataboličke komponente zaštićene i da zadržavaju svoj puni potencijal.

IZOLAT koji se koristi u HYDROFLEX-u jedan je od najboljih izolata ikada proizveden. Udio aminokiselina slobodnog lanca BCAA u njemu je preko 25%. Ovako proizveden izolat sadrži čiste peptinde veze bjelančevina što je njegova prirodom dana forma koju naš organizam jednostavno apsorbira bez opterećenja probavnog sustava i još brže asimilira kroz transportni sistem krvi sve do mišićnih stanica.


HYDROFLEX sadrži visoke razine grane lanca aminokiselina (BCAA-a).HYDROFLEX koristi hidroliziranu sirutku koja je najčišći oblik proteina na raspolaganju, zajedno s izolatom  sirutke koji je protein visok u peptidu i aminokiselinama. Ovo se koristi iz razloga što naše tijelo može apsorbirati peptide brže nego cijele proteine. HYDROFLEX je dodatno poboljšan uključivanjem glutamina koji je vezan peptidom. Ovaj oblik glutamina se apsorbira učinkovitije od standardnog glutamina u slobodnom obliku.

 HYDROFLEX  će za vas učiniti da:

- Ubrzate i olakšate oporavak poslije treninga

- Spriječite mišićni katabolizam

- Povećate mišićnu masu

- Ojačate imunološki sustav

HYDROFLEX je najskuplji protein za proizvesti te je najkvalitetniji oblik sirutke koji novac može kupiti, pa je to razlog zašto ju koriste brojni najbolji profesionalni sportaši.PAKOVANJE:

Ukupna količina:900g/2kg

Broj pojedinačnih serviranja:35/77

Količina pojedinačne doze: 26g

DOZIRANJE:

Jedan serving - 1 mjerica (26g) u 200-250ml vode ili obranog mlijeka konzumirati tijekom navrata u toku dana: jedan serving uzeti neposredno iza treninga kao dio PWM-a a drugi serving tijekom dana ovisno o vašem nutritivnom planu.

SASTAV PROIZVODA:

Premium Whey Protein comprised of (Instantised Whey Protein Concentrate (supplying Beta-Lactoglobulin (BLG), Alpha-Lactalbumin (LALBA), Immunoglobulin (IG), Bovine Serum Albumin (BSA), Lactoferrin (LF), Colostrum (naturally from Milk), Hydrolysed Whey Protein Isolate, CFM Whey Protein Isolate), Peptide Bonded Glutamine (from Hydrolysed Wheat Protein), Cacao (for chocolate flavour only), Flavour, Sweetners: Sucralose, Acesulfame Potassium.

NE SADRŽI ASPARTAM NITI GMO SASTOJKE. 

HYDROFLEX JE ISPITAN I ODOBREN OD STRANE HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO, TE NOTIFICIRAN  U MINISTARSTVU ZDRAVLJA REPUBLIKE HRVATSKE

 

 


MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Pro  Lab Glutamine

Pro Lab Glutamine

Veliki napori traže kvalitetan i brz oporavak. Glutamin...

CIJENA: 218,00 KN
Pro Lab  Beta Alanine Extreme

Pro Lab Beta Alanine Extreme

PROLAB® Beta Alanine Extreme® je formuliran za sportaše...

CIJENA: 259,00 KN
 
SCI-MUSCLE LCLT-1000

SCI-MUSCLE LCLT-1000

Revolucionaran proizvod na tržištu suplemenata! Ovo je...

CIJENA: 180,00 KN