Lipofenom
Lipofenom Lipofenom Lipofenom

Sci-Muscle Lipofenom, 90 caps

ŠIFRA PROIZVODA: SVI-8

SCI-MUSCLE LIPOFENOM je najnapredniji postojeći proizvod za gubitak masnoće koji koristi sofisticiranu HMT (Hyper Metabolic) tehnologiju, koji može pomoći da se dramatično ubrza lipoliza i značajno poboljša mišićni tonus. Ovaj revolucionarni spoj sadrži 5 preciznih oblika ekstrakta koji sadrže moćne aktivne komponente.


280,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

Proizvod je privremeno nedostupan.
Probajte odabrati drugu veličinu.

Obavijestite me kada proizvod ponovno bude u ponudi.
SCI-MUSCLE LIPOFENOM je najnapredniji postojeći proizvod za gubitak masnoće koji koristi sofisticiranu HMT (Hyper Metabolic) tehnologiju, koja može pomoći da se dramatično ubrza lipoliza i značajno poboljša mišićni tonus. Ovaj revolucionarni spoj sadrži 5 preciznih oblika ekstrakta koji sadrže moćne aktivne komponente. Kad se kombiniraju, ti ekstrakti mogu značajno povećati termogenezu.
Nije u pitanju ''Kemija'' niti ''AAS''. Lipofenom ima dvostruko djelovanje, djeluje kao pre-work out dajući onaj famozni ''kick'' u toku treninga i sa druge strane kao fatburner. Kada je svjetska agencija za kontrolu suplemenata zabranila efedrin kao sastavni dio mnogih fatburnera u to vrijeme napravljena je zamjena, legalna, dozvoljena i vrlo efikasna koja upravo djeluje kao efedrin. Djelovanje Caffeine Anhydrous USP 1,3,7-Trimethylxanthina u sinergiji sa sinefrinom koji su suština moćnog preparata Lipofenoma, djeluju na istom principu i daju isti efekt kao efedrin. Imajući u vidu da Lipofenom u svom arsenalu ima veoma rijetku i impozantnu količinu Caffeine Anhydrous USP 1,3,7-Trimethylxanthina, sinefrina, guarane.ekstrakta zelenog čaja, rodiole i guggulsterona, govori da je u pitanju ozbiljan i krajnje efikasan preparat namijenjen za pro-sportaše.
 
Sa SCI-MUSCLE LIPOFENOMOM biti ćete u mogućnosti da:
• Snažno povećate proces termogeneze
• Smanjite masne naslage i povećate vaskularnost
• Povećate nivo snage i imate više energije
• Očuvate mentalni fokus , koncentraciju i intenzitet treninga
• Poboljšate cirkulaciju i produžite efekte djelovanja na organizam
 
PAKOVANJE:
 
Ukupna količina: 90 kapsula
Broj pojedinačnih servinga: 45
Količina pojedinačne doze: 2 kapsule
 
DOZIRANJE:
 
U dane treninga: prvu dozu (2 kapsule) uzeti nakon buđenja i drugu na 30 minuta prije treninga ukoliko je vaš trening planiran za poslijepodne
U dane odmora: jedno serviranje (2 kapsule) uzeti nakon buđenja, a drugo serviranje sa ručkom.
 
UPOZORENJE:
 
Uzimanje ovog proizvoda ograničeno je vremenski. Najduže vrijeme korištenja u kontinuitetu je maksimalnih 10 tjedana nakon čega slijede obavezna dva tjedna pauze.
Nikada ne uzimajte veću količinu od 3 pojedinačna servinga u 24h.
Ne uzimajte ovaj proizvod u periodu nakon pet sati popodne.
Proizvod nije namijenjen osobama ispod 18 godina života.
Zabranjeno trudnicama i dojiljama.
 
LIPOFENOM JE ISPITAN I ODOBREN OD STRANE HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO, TE NOTIFICIRAN  U MINISTARSTVU ZDRAVLJA REPUBLIKE HRVATSKE