Uvjeti prodaje na Fight Stuff web trgovini

 

Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća uvjete poslovanja tvrtke Ineomedia d.o.o.,  Ulica grada Vukovara 269F, 10 000 Zagreb, Hrvatska  , OIB  02105972783, što se potvrđuje narudžbom artikala. Molimo da nam svoje eventualno neslaganje s uvjetima bilo u cijelosti ili djelomice u pismenom obliku dostavite prije svoje prve narudžbe na mail info@fightstuff.hr.

 

Postupak, te uvjeti kupnje/prodaje robe putem Fight Stuff internet prodavaonice definirani su kroz sljedeće parametre: narudžba, plaćanje, otprema, dostava, povrat/reklamacija robe.

 

Fight Stfuf putem Internet prodavaonice omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u njegovoj ponudi. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih primatelju putem web shop sučelja tvrtke Ineomedia d.o.o.

 

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (HRK), s PDV-om. Dostava se vrši ISKLJUČIVO na teritoriju Republike Hrvatske.

 

Roba se naručuje elektronskim putem. Pritiskom gumba "KUPI" , odabrani proizvod se sprema u potrošačku košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli proces narudžbe. 

 

Troškovi dostave i informacije o dostavi.

 

Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda već se uračunavaju naknadno i iznose 28,00 kn po narudžbi za sve proizvode, osim za vreće. Za vreće se troškovi dostave određuju u kontaktu s kupcem ovisno o veličini vreće i mjestu isporuke.

 

Dostava se izvršava u istom radnom danu ukoliko je narudžba zaprimljena do 12 sati, odnosno sljedeći radni dan, ako je narudžba zaprimljena nakon 12 sati. Dostavu vrši kurirska služba. Cijena dostave je jedinstvenih 28,00 kn.

 

Za narudžbe iznad 1000 kuna dostava je besplatna! 

 

Dostava i rok isporuke

 

Dostava se vrši ISKLJUČIVO na teritoriju Republike Hrvatske. Dostava se izvršava u istom radnom danu ukoliko je narudžba zaprimljena do 12 sati, odnosno sljedeći radni dan, ako je narudžba zaprimljena nakon 12 sati. 

 

Ukoliko naručenu robu trenutno nemamo na skladištu, Fight Stuff će obavijestiti Kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojem je proizvod dobavljiv.

 

Naručena roba bit će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

 

Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

 

Odgovornost za materijalne i pravne nedostatke

 

Za materijalne i pravne nedostatke stvari Kupcu je isključivo odgovoran Oglašivač-prodavatelj.

 

Izjava plaćanja za strane državljane

 

Sva plaćanja će biti izvršena u hrvatskoj valuti - hrvatskim kunama. Dostava se vrši ISKLJUČIVO na teritoriju Republike Hrvatske.

 

Povrat/Reklamacija robe - raskid ugovora

 

Kupac ima pravo, bez navođenja razloga, jednostrano raskinuti ugovor o kupoprodaji u zakonskom roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je Kupcu proizvod predan u posjed. Ako je jednom narudžbom Kupac naručio više proizvoda koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki, rok za raskid ugovora počinje teći od dana kada je Kupcu predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe.  

Kupac je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid ugovora obavijestiti Ineomedia d.o.o. o svojoj odluci da raskine ugovor i to putem obrasca za jednostrani raskid ugovora. Preuzmite obrazac za jednostrani raskid ugovora

Kupac može jednostrano raskinuti ugovor tako da obrazac za jednostrani raskid ispuni i pošalje Ineomedia d.o.o. elektroničkim putem. Ineomedia d.o.o. se u tom slučaju obvezuje bez odgađanja Kupcu dostaviti potvrdu o primitku izjave o raskidu u elektroničkom obliku.

Kupac je dužan dokazati da je svoje pravo na jednostrani raskid ugovora ostvario sukladno odredbama Zakona o zaštiti potrošača.

Iskoristi li Kupac pravo na jednostrani raskid, ugovorne strane nisu dužne ispuniti svoje obveze iz ugovora sklopljenog na daljinu, odnosno u slučaju da je ponudu za sklapanje ugovora dao Kupac, strane nisu dužne sklopiti ugovor. U slučaju raskida ugovora, svaka je ugovorna strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora.

U slučaju jednostranog raskida ugovora, Ineomedia d.o.o. se obvezuje bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana zaprimanja obavijesti o odluci Kupca da jednostrano raskida ugovor, vratiti Kupcu sve što je platio na temelju ugovora, umanjeno za iznos troškova dostave.

Ineomedia d.o.o. je dužno izvršiti povrat plaćenoga tek nakon što roba bude vraćena Oglašivaču-prodavatelju, odnosno nakon što mu Kupac dostavi dokaz da je robu poslao natrag Oglašivaču-prodavatelju, ako bi o tome Ineomedia d.o.o. bio obaviješten prije primitka predmeta.

Ineomedia d.o.o. se obvezuje izvršiti povrat plaćenog istim sredstvom plaćanja kojim se koristio Kupac prilikom plaćanja osim ako Kupac izričito ne pristane na neko drugo sredstvo plaćanja, te uz pretpostavku da Kupac ne bude obvezan platiti nikakve dodatne troškove za takav povrat.

U slučaju jednostranog raskida od strane Kupca, Kupac je dužan vratiti isporučeni proizvod na adresu Oglašivača-prodavatelja bez odgađanja a najkasnije u roku od 14 dana od kada je obavijestio Ineomedia d.o.o. o svojoj odluci da raskine ugovor. Smatra se da je Kupac izvršio ovu svoju obvezu ako prije isteka ovog roka pošalje robu Oglašivaču-prodavatelju. Kupac je dužan snositi izravne troškove povrata robe.

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onoga koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Kupac je, u svim slučajevima kada vrši povrat proizvoda po bilo kojoj osnovi, proizvod koji vraća dužan vratiti u originalnom pakiranju zajedno sa svim pripadajućim dijelovima i dokumentacijom, a svaka oznaka kojoj je svrha ukazati kako proizvod nije korišten ili oštećen ne smije biti uklonjena ili oštećena.

Kupac je dužan preuzeti kupljeni proizvod prilikom isporuke. Iznimno, u slučaju značajnijeg vidljivog nedostatka proizvoda koji Kupac opazi prilikom preuzimanja pošiljke, Kupac nije dužan dostavljeni proizvod preuzeti i može odbiti primitak, te ne snosi troškove dostave takvog proizvoda. Smatra se da proizvodi koji su uredno zaprimljeni od strane Kupca nisu imali vidljivi nedostatak.

Ukoliko proizvod ima skriveni nedostatak (npr. slomljen je dio, proizvod je ogreban u transportu), što Kupac utvrdi po otvaranju proizvoda bez korištenja, montaže odnosno stavljanja proizvoda u funkciju – Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora i povrat novca, zamjenu proizvoda, uklanjanje nedostatka ili umanjenje cijene.

U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Ineomedia d.o.o. će nadoknaditi kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti.

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu. Molimo Vas da usporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite Vašem dostavljaču jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

 U slučaju da je Kupac krivo naručio robu, roba se vraća o njegovom trošku. Kupac sam snosi trošak ponovne dostave zamijenjene robe.

 

Pravila privatnosti

 

Fight Stuff se obvezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

Način podnošenja prigovora potrošača

 

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših proizvoda mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: Ineomedia d.o.o. Ulica grada Vukovara 269D, 10000 Zagreb ili na e-mail adresu: info@fightstuff.hr

Odgovor na Vaš prigovor dati ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

 

Podaci o poduzeću Ineomedia d.o.o

 

MBS: 080626899, upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu, 

OIB: 02105972783

MB: 2284740

Adresa: Ulica grada Vukovara 269F, 10000  Zagreb, Hrvatska 

 

Tel:  +38516445955

 

E-mail: info@fightstuff.hr